Serious Request Westkapelle werd overweldigend succes

De Glazen Huis-actie van de vier DJ's Jordy Conté, Jeroen Burgs, Sander Willemse en Jan Theune heeft samen met de talloze nevenactiviteiten in en buiten de tent op het Abraham Calandplein, een bedrag opgeleverd van € 96.511,99. De actie is gekoppeld aan de gelijknamige actie van Radio 3FM. Het geld gaat naar projecten van het Rode Kruis om vrouwen te helpen die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld.
De actie in de periode van 18 t/m 25 december bracht heel Westkapelle en omstreken in beweging. Veel verenigingen, bedrijven en particulieren wilden aan meedoen, zich op de een of andere manier presenteren en daarbij ook geld inzamelen. Daarmee was Serious Request niet alleen een geldinzameling voor een goed doel maar ook een groot winters evenement, waaraan veel mensen plezier hebben beleefd. Iedere dag was het al in de middaguren bijzonder druk in de activiteitentent, met een aaneenschakeling van concerten, presentaties, acts en andere manifestaties. Daarnaast was er veel muziek en drukte in het Kasteel van Batavia.


Drukte in de SR-activiteitentent bij een concert en stamppotactie van OKK; foto Leo Jobse

De gehele actie was buitengewoon professioneel opgezet, wat ook door de 3 FM-organisatoren van de landelijke actie werd opgemerkt.

Gepl. 27-12-2014